Eu Sunt Aici, Acum si Mereu

Este soare afară, m-am trezit, să-mi beau cafeaua, să citesc cărțile propuse, să realizez activitățile planificate, să-mi trăiesc existența!

Încep pagina 14 a Cursului de Miracole, când o voce interioară se face din ce în ce mai auzită, iar degetele scriu din ce în ce mai repede.

Ea spune așa..

Eu nu sunt corpul și kilogramele acestea, parfumul, geanta, haina, mâncarea, profesia, culoarea și tunsoarea părului, machiajul, muzica pe care o ascult, telefonul pe care-l dețin, mașina pe care o conduc, cafeaua pe care o beau, vacanța pe care mi-o ofer. Eu nu sunt nimic material, eu sunt potențial infinit, univers nelimitat, Iubire pură, Pace divină, Eu Sunt Aici, Acum și Mereu!

Când renunți la perceperea propriei identități cu lucrurile materiale, pălește nevoia și dorința de a te îmbrăca în aia sau în cealaltă, de a mânca asta sau altceva, de a conduce acea mașină sau oricare alta. Tu ești Tu indiferent de orice obiect material. Ești un Spirit cu un corp, menit să depășească iluzia existenței. Ești sosit aici să-ți revezi aripile, adevărata identitate și să poți făuri cuvintele, muzica, activitățile, materialele, uneltele Creatorului, nu pe ale tale, cele egocentrice. Creațiile săvârșite din Iubire, pentru umanitate poartă semnătura Ta și a Creatorului, pentru că o peniță nu poate scrie fără cerneală. Ceea ce este scris fără cerneală nu există! Iar când oamenii se percep doar material scriu fără cerneală și percep doar iluzia credințelor lor.

Când te identifici cu bunurile materiale, create tot de tine, începi o căutare fără sfârșit, pentru că nu în exterior te găsești, ci doar în interior. Așa ajungi să te cauți în toate hainele de firmă- iar dacă nu ți-ai achiziționat ultimul model de la X, Y sau Z, nu te simți bine, ceva lipsește, pentru că ai impresia că cei din jurul tău te admiră pentru acea haină și o vor face dacă tu crezi asta. Așa pui reflectorul pe posesiuni și bunuri materiale și nu pe ceea ce ești cu adevărat.

Și o să mă întrebi ce  EȘTI cu adevărat!?

Și iar te muți în exterior! Întreabă-te pe tine Cine și Ce Ești, nu pe mine. Nu pentru că nu aș sti să-ți răspund, însă existența este individuală, propria călătorie prin care îți demontezi toate percepțiile greșite, adică necredința!

Și ajungi să te identifici chiar și cu acest corp, pentru că atunci când el se îngrașă- Tu te îngrași- și așa apar emoțiile negative, care-ți crează o anumită “realitate”; când el înaintează în vârstă- Tu ești o vârstă; când el se îmbolnăvește, are un deficit- Tu ai o boală, Tu ești o boală, crezi în asta- oare ce altceva vei crea în exterior?!

Când ai ales cui să i te închini, ai accesat liberul arbitru, ai ales să fii un obiect, un trup muritor, o mașină, o meserie, o casă, un statut financiar, iar când acestea nu vor mai fi, pentru că ele sunt trecătoare, Tu ce mai Ești? Nimic? Oare?

Când îți pierzi o mână, un picior, un organ, Tu Nu Mai Exiști?!

Ba, cu siguranță, că mai exiști!

Și.. știi asta în sufletul tău, doar mintea ta a ales în ce să creadă și mai mereu a înghițit nemestecat credințele acestei lumi. E normal, însă nu și firesc de a perpetua greșeala la nesfârșit- aceea de a crede în necredință, în lipsuri, în necaz, suferință, invidie, depresie, boală, răutate. Dacă ai ajuns unde ești și nu ești cu adevărat împlinit, complet, sănătos, iubitor, pacifist, creativ, răbdător, altruist, se datorează credințelor tale în întuneric. Ai puterea, bunăvoința și curajul de a crede în Iubire- culoare, armonie, pace, abundență.

Tu Ești Nelimitat și Infinit Spirite! Nimic material și nici o iluzie muritoare, ci Ești Etern- Aici, Acum și Mereu!

Cu iubire,

Un Suflet și Creatorul Său!

Îți urez să-ți creezi o zi binecuvântată!

Pace& Iubire& Recunoștință!

One comment on “Eu Sunt Aici, Acum si Mereu

Lasa un raspuns/comentariu