Adevarurile Sacre ale Spiritului

Faptul că ești un spirit nu mai este ceva nou pentru tine. Nici că te ghidezi după o busolă interioară nu-ți este străin, pentru că, de fiecare dată când încalci un adevăr sacru al divinului din tine, corpul tău te atenționează. Fie că este vorba de o boală, durere, pierdere, concediere, criză, instabilitate emoțională și financiară, datorii, singurătate, epuizare, nemulțumire- toate au aceeași cauză- încălcarea unui adevăr spiritual adânc înrădăcinat în ADN-ul spiritului tău.

Știai asta de fiecare dată când îți spuneai în sinea ta că este mai mult decât o simplă boală…
Știai asta atunci când te întrebai retoric… “De ce?”
Știai asta atunci când, după ce aveai tot ce-ți doreai fizic, sufletul tău încă era pustiu.
Știai asta atunci când relațiile tale nu erau pline de armonie.
Știai asta atunci când sufereai.

Știi asta Acum, Aici și Mereu!

La nivel global, toate aceste încălcări individuale ale celor 7 adevăruri spirituale se reflectă în: sărăcie, atentate, analfabetism, discriminări rasiale și sexuale, poluare, dispariția anumitor specii, războaie, epidemii etc.

Îndemnul lui Mahatma Gandhi: “Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” sau cel al lui Socrate: “Omule, cunoaște-te pe tine însuți și vei cunoaște Universul și Zeii” îți transmite mesajul că totul pleacă de la Tine și nu este nimeni responsabil de exteriorul tău în afară de tine!

Dacă dorești să ajuți umanitatea și implicit pe tine, respectarea acestor 7 Adevăruri Sacre ale Spiritului este esențială:

  1. “Toate Una Sunt”– respectă-ți și iubește-ți rădăcinile: familia, țara și creează-ți un cod al onoarei.
  2. “Onorați-vă unii pe alții”-fiecare persoană cu care împărtășești o legătură face parte din Planul Divin, de aceea este necesar să onorezi fiecare persoană din viața ta.
  3. “Cinstește-te pe tine însuți” – “Fără auto-apreciere și cinstire personală nu vom reuși niciodată să stăm pe picioarele noastre, fie la propriu, fie simbolic.” ( Caroline Myss)
  4. “Iubirea este o Putere Divină”– pentru a înflori și supraviețui, corpul, mintea și spiritul nostru au nevoie de iubire. Cum noi avem nevoie de iubire pentru a evolua și a ne bucura de viață, așa și cei din jurul nostru au nevoie de aceeași iubire.
  5. “Renunță la voința personală în favoarea Voinței Divine”- A urma Voința Divină înseamnă a-ți asculta cu adevărat sufletul, renunțând la critică, judecată și control.
  6. “Caută Numai Adevărul”- înseamnă a-ți pune tot timpul întrebări, căutând adevărul și având tot timpul percepții constructive și o minte cât mai nemărginită, fiind mereu  un canal de lucru al sacrului.
  7. “Trăiește în momentul Prezent” – Adică debarasează-te de toate emoțiile, amintirile, gândurile negative ancorate în trecut, pentru a primi călăuzire spirituală în fiecare zi. Adu-ți puterea “acasă”, pentru a termina activitățile nerezolvate din diferite puncte ale vieții.

Nu minimaliza efectul acestor adevăruri energetice și adânc înrădăcinate în ADN-ul spiritului tău! Omule, cunoaste-te pe tine însuți și-ți vei aduce aminte de toate acestea! 

Adu-ți Puterea Acasă! 

Cu iubire,
A ta,
Oli!

 Sursă poză: Aici

Lasa un raspuns/comentariu