Cartea Lunii- “Cele 5 rani care ne[…]” de Lise Bourbeau

Proiectul la care te invit să iei parte – Cartea Lunii – este unul prin intermediul căruia tu devii mai bogat cu fiecare carte citită. Eu îți recomand o carte care reprezintă pentru mine o cărămidă a fundației dezvoltării spirituale și personale și apoi te invit să participi la concursul prin care o poți câștiga.

Îți voi indica doar acele cărți care au aprins in mine o flacără atât de puternică, încât am devenit stăpână pe propria-mi viață, fericire și împlinire.

Regulile concursului sunt simple și necesare pentru a câștiga cartea:

  1. Distribui postarea, pentru a afla de carte câți mai mulți iubitori de cunoaștere și evoluție.
  2. Te invit să dai “Like” paginii de Facebook, Aici.
  3. Lași un comentariu sub postare, împărtășind cu noi răspunsul la întrebarea:
    “Care este cea mai mare rană a sufletului tău?” (poate fi: dezamăgirea, trădarea, respingerea, umilirea, abandonul, nedreptatea, etc)
    ………………………………………………………………………………………………………………………..

Concursul se încheie la sfârșitul lunii, câștigătorul fiind declarat cu ajutorul aplicației random.org (dacă respectă toate regulile concursului) și anunțat în următoarea zi. Ulterior vom lua legătura pentru a intra în posesia cărții.

Dorește-ți și o vei câștiga!

Multă baftă!


A șaptea carte, pe care ți-o recomand din tot sufletul și o poți câștiga, este:

“Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine” – Lise Bourbeau

Dacă încă nu ai auzit de această carte, țin să te anunț că te-ar putea ajuta în procesul creșterii tale – dacă îi dai voie, bineînțeles. Pe mine m-a luminat destul de mult și m-a făcut să înțeleg care-mi sunt “butoanele” sensibile și cărui fapt îi datorez această sensibilitate.

De aceea ți-o recomand din toată inima și o poți câștiga la acest concurs!

Cartea mea, cea din fotografie, este super răsfoită și subliniată, pentru că am lucrat foarte mult pe ea, timp de 2 ani. Am recitit-o de cel puțin 4 ori și de fiecare dată am descoperit ceva nou. Sunt sigură că, dacă aș reciti-o de un milion de ori,  mereu voi găsi altceva. Este acel gen de carte- nemuritoare!

Filosofia lui Lise Bourbeau spune că avem cel puțin o rană din cele 5 (eu, de exemplu, le am pe toate 5) și că acestea se dezvoltă în copilărie în relația cu părinții. După cum știi, pentru a ne dezvolta trebuie să scoatem la lumină toate durerile, patimile, suferințele. Vindecarea se produce atunci când tu lași în urmă toate aceste cicatrice, dar ca să te detașezi de ele ai nevoie să știi care sunt.

Nu am să te mint, nu este o muncă deloc ușoară, pentru că ea este de fapt un proces ce se întinde pe zile, luni sau uneori ani, însă merită din plin să-ți vindeci interiorul, pentru a trăi într-o lume plină de culoare, abundență și pace.

Cuvintele sunt de prisos în transformarea personală și spirituală, de aceea te invit să participi la concurs și să câștigi o carte plină de introspecții, o carte cu ajutorul căreia călătorești în timp la toate acele momente dureroase și neînțelese pe vremea aceea, cu scopul de a te elibera de sub jugul acestora.

Meriți să te bucuri de acest prezent și ce are el să-ți ofere și pentru asta este necesar să lași fantomele în urmă!

Cum?

Vindecându-ți cele 5 răni..

P.S: Concursul a început!


Câștigătorul Concursului Cartea Lunii August este Viorica Ene. Felicitări! 

Cu dăruire și perseverență,

A ta,
Oli!

4 comments on “Cartea Lunii- “Cele 5 rani care ne[…]” de Lise Bourbeau

Lasa un raspuns/comentariu