Ex3: Rasuceste-ti Zzziua! -“Fii Creatorul Vietii Tale”

Nu este o noutate informația conform căreia cu cât te concentrezi pe o idee, o activitate, un țel, cu atât mai mari sunt șansele de reușită.

Dar te-ai întrebat vreodată de ce este atenția atât de importantă? De ce nu trebuie să scapi din privire imaginea de final a obiectivului tău?

Pentru că.. “o idee este înzestrată cu putere numai în proporție cu gradul atenției fixate asupra ei.” spune un mare metafizician al anilor ’50, Neville Goddard.

Mai simplu spus, poți avea o mulțime de idei geniale, însă dacă nu le acorzi atenția cuvenită, nu vei face din țelul propus un fapt prezent.

Iar pentru că “atenția este măsura forței tale interioare”, iar seria aceasta de exerciții fix asta își propune – dezvoltarea puterii tale interioare – te invit să practici consecvent exercițiul de mai jos!


Acesta este cel de-al treilea exercițiu din seria “Fii Creatorul Vieții Tale” –  care își propune să te ajute să-ți aduci puterea în interiorul tău, adică acasă!

Pentru a ne aduce puterea în interior, adică să ne reluăm energia, viața din mâinile celor cărora le-am cedat-o avem nevoie de atenție, focus.

Orice obiectiv poate fi atins, ținând cont de anumite ingrediente, iar unul dintre ele este chiar atenția – a nu scăpa din privire ținta, scopul propus, obiectivul.

Dorindu-mi să-mi antrenez atenția pentru a-mi îndeplini toate visele mărețe, am căutat și am găsit următorul exercițiu. El nu-mi aparține, ci este extras din cartea lui Neville Goddard:

“Ia o foaie de hârtie și un pix cu puțin timp înainte de a te duce la culcare și notează toate activitățile de peste zi în ordine inversă. Focalizează-ți atenția pe ultimul lucru pe care l-ai făcut și apoi mută-te înapoi în timp peste evenimente până ce îl atingi pe primul al zilei, datul jos din pat.”

ATENȚIE!!

Acest exercițiu îți va dezvolta “mușchiul” atenției tale.  

“Atenția ta trebuie să fie dezvoltată, controlată și concentrată pentru a-ți schimba cu succes conceptul despre tine și, astfel, a-ți schimba viitorul”, îndeplinindu-ți toate dorințele. (Neville Goddard)

După cum știi, un obicei sănătos devine o acțiune mai ușor de executat, iar în timp permite rutinarea cu ușurință a unei abilități care-ți va fi de mare folos.

Poți face orice ți-ai propus în această existență cu ajutorul imaginației tale, însă susținută de direcția internă a atenției tale!

Hai să practici!

Sursă foto: Aici

Lasa un raspuns/comentariu