Cartea Lunii- “Calea spre Dumnezeu” de M. Gandhi

Proiectul la care te invit să iei parte – Cartea Lunii – este unul prin intermediul căruia tu devii mai bogat cu fiecare carte citită. Eu îți recomand o carte care reprezintă pentru mine o cărămidă a fundației dezvoltării spirituale și personale și apoi te invit să participi la concursul prin care o poți câștiga.

Îți voi indica doar acele cărți care au aprins în mine o flacără atât de puternică, încât am devenit stăpână pe propria-mi viață, fericire și împlinire.

Regulile concursului sunt simple și necesare pentru a câștiga cartea:

  1. Distribui postarea în mod public, pentru a afla de carte cât mai mulți iubitori de cunoaștere și evoluție.
  2. Te invit să dai “Like” paginii de Facebook, Aici.
  3. Lași un comentariu sub postare, împărtășind cu noi răspunsul la întrebarea:
    • Cum L-ai descrie pe Dumnezeu? Cum îți imaginezi Divinitatea?
      ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Concursul se încheie la sfârșitul lunii, câștigătorul fiind declarat cu ajutorul aplicației random.org (dacă respectă toate regulile concursului) și anunțat în următoarea zi. Ulterior vom lua legătura pentru a intra în posesia cărții.

Dorește-ți și o vei câștiga!

Multă baftă!


A zecea carte, pe care ți-o recomand din tot sufletul și o poți câștiga, este:

“Calea spre Dumnezeu” scrisă de Mahatma Gandhi

Nu cred că mai are sens să ți-l prezint pe Gandhi, pentru că este un personaj important al omenirii, îndrăgit de toți cei care sunt atrași de calea spre Sine, de iluminare, dar și de către hinduși, fiind cel care a luptat pașnic pentru independența Indiei.

Citatul său: “Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!”– nu are cum să nu-ți sune cunoscut.

Pe lângă faptul că această propoziție este un îndemn la a te cunoaște, dezvolta pe tine însuți pentru a da un exemplu celor din jur – fiind singura formă de manifest pașnic și modalitate de a schimba lumea într-un loc al iubirii și păcii, ea cuprinde și întreaga filosofie a iluminării lui Gandhi.

Altfel spus… începe cu tine călătoria spre Dumnezeu!

Coperta cărții este una simplă, însă decorată cu un simbol puternic, care întărește cunoașterea din paginile cărții: drumul spre Dumnezeu este o călătorie ascensională, escaladarea celui mai înalt vârf din lumea ta interioară.

În această carte, Gandhi îți prezintă realizările sale spirituale, dar și cum a abordat intelectual, moral și spiritual divinul.

În partea a treia a acestei opere vei găsi și practici spirituale, fără de care creșterea spirituală se realizează mult prea încet și uneori chiar deloc.

“Calea spre Dumnezeu” face parte din Scrieri Alese și de aceea te invit să o citești și să treci la practică!

Te las pe tine să-i descoperi esența, pentru că nimic din ce aș spune eu despre această minunată operă nu ar ajunge la nivelul înțelepciunii sale și la ceea ce ți-ar putea releva ție!

P.S: Concursul a început!


Câștigătorul Concursului CARTEA LUNII NOIEMBRIE este Nico Danciu( Bușteni).

Cu recunoștință,
A ta,
Oli!

Sursă foto 

One comment on “Cartea Lunii- “Calea spre Dumnezeu” de M. Gandhi

Lasa un raspuns/comentariu