Cartea Lunii- “Poveste de Craciun”de Charles Dickens

Proiectul la care te invit să iei parte – Cartea Lunii – este unul prin intermediul căruia tu devii mai bogat cu fiecare carte citită. Eu îți recomand o carte care reprezintă pentru mine o cărămidă a fundației dezvoltării spirituale și personale și apoi te invit să participi la concursul prin care o poți câștiga.

Îți voi indica doar acele cărți care au aprins în mine o flacără atât de puternică, încât am devenit stăpână pe propria-mi viață, fericire și împlinire.

Regulile concursului sunt simple și necesare pentru a câștiga cartea:

  1. Distribui postarea în mod public, pentru a afla de carte cât mai mulți iubitori de cunoaștere și evoluție.
  2. Te invit să dai “Like” paginii de Facebook, Aici.
  3. Lași un comentariu sub postare, împărtășind cu noi răspunsul la întrebarea:
    • Ce reprezintă pentru tine Crăciunul?
      ………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Concursul se încheie la sfârșitul lunii, câștigătorul fiind declarat cu ajutorul aplicației random.org (dacă respectă toate regulile concursului) și anunțat în următoarea zi. Ulterior vom lua legătura pentru a intra în posesia cărții.

Dorește-ți și o vei câștiga!

Multă baftă!


A unsprezecea carte, pe care ți-o recomand din tot sufletul și o poți câștiga, este:

“Poveste de Crăciun”, scrisă de Charles Dickens

Dacă încă nu ai citit această  minunată operă a lui Charles Dickens, te invit să participi la ultimul concurs din acest an al proiectului – Cartea Lunii.

Nu am fost niciodată fan al acestor cărți.Mereu mi-am dorit să citesc teorie, însă anul acesta mi-am dat seama că aș dori totuși să citesc cele mai importante opere ale literaturii universale. Deși am văzut desenul animat când eram mică, o carte nu se poate compara niciodată cu o ecranizare – este mult mai detaliată și personală. Între tine și autor se stabilește un dialog ce se aseamănă cu o confesiune.

Pentru mine, această lectură a fost ca și când în fața mea ar sta un prieten care mi-ar povesti o întâmplare de viață cu mult tâlc. Pentru că toate poveștile au o învățătură sau o conștientizare, sau mai bine spus o deșteptare, trezire.

Poate că știi sau nu despre ce este vorba în această “Poveste de Crăciun” a lui Charles Dickens, dar ce doresc să-ți transmit este că această sărbătoare este un spirit veșnic pur, plin de iubire și abundență, pe care-l trezim de fiecare dată când ne folosim de puterea noastră pentru a face bine în lume. Adevărata bogăție este darul pe care-l oferi celor ce au cea mai mare nevoie, indiferent că este vorba despre: o vorbă bună, iubire, admirație, un zâmbet cald sau un ajutor material.

Îmi doream atât de mult să o citesc și, ca să vezi cât de magic este totul,  am primit-o cadou. Pentru că dar din dar se face rai, vreau să-ți dăruiesc și eu ție una. Regulamentul concursului este simplu și te invit deci să participi pentru a o câștiga.

Se citește foarte repede, dacă ai entuziasm în suflet și dorești să ajungi la finalul poveștii cât mai repede. Eu nu am lăsat-o din mână timp de 2 ore(cred), timp în care nici apă nu am vrut să beau ca să nu-mi ridic ochii din carte.

Indiferent că vei participa sau nu la acest ultim concurs, vreau să-ți mulțumesc pentru că mă citești, îmi aloci acest timp și îți doresc ca în inima ta Spiritul Crăciunului cel Vesel, Abundent, Generos și plin de Iubire să se trezească și să anime nu doar acest sezon, ci întreaga ta existență!

P.S: Concursul a început!


Câștigătorul Concursului CARTEA LUNII NOIEMBRIE este Alina Ioana! 

Te imbățișez cu iubire!

Sărbători fericite!

Sursă foto.

2 comments on “Cartea Lunii- “Poveste de Craciun”de Charles Dickens

  1. pentru mine craciunul inseamna iubire si magie fulgi de nea care danseaza la geam.Inseamna sa stau cu sotia sa ascult colinde sa maninc cozonac si sa beau ciocolata calda

Lasa un raspuns/comentariu