Omul- Minunea Pamantului

RO: Dacă ai citit articolul de marți și ai vizionat discursurile lui Sir Ken Robinson, știi că oamenii sunt minunile pământului, tocmai prin harul fiecăruia, prin felul său autentic de a fi și că educația trebuie să întărească această credință și nicidecum să o slăbească.

Școala nu are întreaga responsabilitate pentru conștiința harului, propriei noastre existențe – ci fiecare individ în parte contribuie la bagajul spiritual al unei familii, țări, națiuni.

Fiecare individ este responsabil pentru harul său și credința în propriul scop, rost pe pământ, astfel că înainte de a te educa pe tine sau cei din jur, asigură-te că știi cine ești tu.

Tu ești o minune pe pământ!

Și pentru că ne plac poveștile, doresc să-ți împărtășesc gândurile lui Pablo Casals, unul dintre cei mai celebri violonceliști ai lumii, despre învățare:

“Noi trăim în fiecare secundă un moment absolut nou și unic al universului, care nu se va mai repeta niciodată… Și ce îi învățăm noi pe copiii noștri?

Îi învățăm că doi și cu doi fac patru, și că Parisul este capitala Franței.

Oare când vom începe să îi învățăm ce sunt ei?

Noi le-am putea spune: “Știi cine ești tu? Tu ești o minune. Ești absolut unic. În toți anii care au trecut nu a mai existat un copil ca tine pe Pământ. Picioarele tale, brațele tale, degetele tale, felul în care te miști – toate sunt unice. Tu poți deveni un Shakespeare, un Michelangelo, un Beethoven. Tu ai capacitatea de a face orice. Da, ești o minune, iar atunci când vei crește, vei putea avea la rândul tău un copil, care va fi și el o minune.”

Cu toții trebuie să facem eforturi pentru a face din această lume o lume demnă de copiii ei.

Pablo Casals”

Poveste extrasă din cartea “Supă de pui pentru suflet” de Jack Canfield și Mark Victor Hansen

Tu ce îți spui în fiecare zi? Cum te consideri, dar mai ales cum îi consideri pe cei din jur?!

Dacă ne-am considera cu adevărat minuni ale pământului, s-ar simți până și în aer această credință.

Tu ești o minune pe pământ!

Trăiește prezentul cu acest gând predominant în mintea ta și cu siguranță vei radia Iubire, Bucurie, Pace, Armonie și Prosperitate!

Minunile sunt Lumină!

Minunile sunt Vindecare!

Minunile sunt Inspirație!

Minunile sunt Fii lui Dumnezeu!

~Gloria in Excelsis Deo!~

Photo Source. 

One comment on “Omul- Minunea Pamantului

Lasa un raspuns/comentariu