Ce inseamna de fapt A Fi Copil!?

RO: De 1 iunie mi-au venit în minte tot felul de conștientizări pe care mi-am dorit să ți le dăruiesc și ție și iată că-ți scriu acest articol despre ce înseamnă de fapt A Fi Copil.

Tu ce părere ai, mai ești copil sau te mai comporți ca unul?

Când  crezi că această latură nu trebuie ignorată și că a fi copil îți aduce nenumărate beneficii, se va vedea și în comportamentul tău, pentru că este simplu: “Ești liber să faci ce vrei, iar ce faci demonstrează ce crezi!” Curs de Miracole.

Așa că te întreb din nou: ești un copil sau un adult?!

Cei mai mulți dintre adulți pur și simplu au refuzat să fie copiii pentru că au crezut că ascunzând partea pură și autentică din ei nu vor mai fi răniți, nu vor mai suferi în nici un fel.

Dar crede-mă că s-au înșelat amarnic și, din nou, nu-ți vorbesc din cărți ci doar din experiență 100% personală.

Scuturile ne închid în interior ca într-o închisoare și reușim să ieșim de acolo doar în momentul în care ne dăm voie să fim ceea ce am fost dintotdeauna – Iubire, Bucurie și Acceptare Necondiționată.

Deci, dragul meu adult și, ca de fiecare dată, aici mă includ și pe mine, ești un copil și nu unul oarecare- ci ești Copilul divinității, al Lui Dumnezeu.

A fi adult cu acte în regulă presupune a da curs puterilor false să-ți conducă existența și a lăsa ca toate gândurile iluzorii de frică și ură să-ți acapareze mintea.

Acele răni pe care le ascunzi sunt doar niște idei – gânduri pe care le hrănești clipă de clipă, păstrându-ți rolul de victimă și nicidecum de creator.

A fi copil presupune mult Curaj, Încredere, Bucurie, Iertare, Optimism, Speranță, Adevăr și mai ales iubire!

A fi adult presupune multă încorsetare, rigiditate, seriozitate, frică, luptă, acumulări exterioare, fală, rușine, vinovăție, mândrie și necredință.

Copilul simbolizează candoarea minții și iubirea pură, nelimitată, nefragmentată.

Copilul este bucuria pură, izvorul sănătății și laitmotivul creației lui Dumnezeu.

Copilul este Lumina din fiecare dintre noi și nu doar acea perioadă trecută când învățam să pășim din nou în această lume.

Copilul ce vine în sânul familiei tale îți reamintește că viața are cu adevărat sens doar atunci când este trăită cu mintea unui copil. Pentru că o minte de copil este o minte ce trăiește fiecare clipă la maxim, bucurându-se de tot ce experimentează.Copilul se concentreaza doar pe frumosul din fiecare dintre noi.

Așa că… dragul meu adult, nu te mai ascunde sub această mască și reia-ți cât mai repede autenticitatea și bucuria de a trăi, pentru că ești copilul nemuritor al lui Dumnezeu.

Copilul interior nu este o amintire trecută, ci este un prezent viu și accesibil tuturor. Nu reprezintă cufărul cu amintiri sumbre ci este mentalul cel mai luminat cu putință. Nu este o imagine alb-negru, ci un curcubeu plin de armonie și vitalitate.

Copilul nu este un segment de viață îngropat ci o moștenire divină a Tatălui nostru pentru noi.

Suntem Copiii Lui și, o dată revendicată această identitate, creăm împreună cu El, iubind și bucurându-ne de orice grăunte de energie.

Lumina nu este o alegere ci este realitatea în care ne-a creat Tatăl nostru.

Cred că a venit cazul să privești cu alți ochi copilul interior și să eliberezi adultul pentru a fii ceea CE EȘTI – Copilul Lui Dumnezeu!

Dacă îți este mai ușor să fii rigid, serios și un adult demn de aplauzele societății, țin să te anunț că nu-ți dai voie să fii tu cel ce ești, pentru că păstrezi în minte amintiri-gânduri eronate despre ființa ta. Trăiești în trecut și îți este teamă să te bucuri de prezent ca un copil.

Dar stai liniștit, pentru că mai devreme sau mai târziu, în această viață sau într-o alta, îți vei reaminti că ceea ce ai fost menit să fii nu poți evita! Lumină ești și Lumină vei fi pentru totdeauna!

A fi Copil este o stare mentală de beatitudine și iubire nelimitată!

A fi Copil este identitatea care ne redă sănătatea mentală și fizică!

Copil al lui Dumnezeu- creat din Lumină, Iubire, Bucurie și Pace!

~ Goria in Excelsis Deo! ~

Photo Source.

Lasa un raspuns/comentariu