Rastignirea cea de toate zilele

RO: Marți îți vorbeam despre frică și cum, atunci când gândurile noastre conțin această vibrație joasă, este imposibil să nu-i răstignim pe ceilalți și pe noi înșine pentru coșmarurile ce ne bântuie mintea.

Răstignirea nu este doar acel moment din vremea lui Ponțiu Pilat, ci este acțiunea ce ne trădează și astăzi gândurile de judecată.

Când avem gânduri de teamă, judecată, furie și mândrie, este imposibil să nu răstignim pe cineva pentru ceea ce nu ne place la el, trădând astfel dizarmonia noastră interioară.

Ne judecăm copiii pentru alegerile lor!

Ne judecăm prietenii, familia, colegii, pe toți și toate doar de dragul de a ascunde ce se află în mintea noastră, de a nu aduce la lumină toate acele minciuni cărora le dăm putere.

Batem câte un cui și cu fiecare lovitură ne adâncim în iluzia fizică, în scândura pe care o considerăm o realitate. Scândura aceasta nu este decât o temniță pe care o crezi demnă de fiul lui Dumnezeu. Consideri că ești atât de vinovat, că lumea din jurul tău este de condamnat și că nu există nimic bun în nimeni.

Ba există, dragul meu! Ești lumină dincolo de toate aceste gânduri întunecate!

Să nu crezi că nu te răstignești, afunzi  în fizicul efemer! De fiecare dată când bați un cui în celălalt, bați zece în tine, pentru că cel din exteriorul tău nu este decât imaginea ta proiectată.

Vinovăția pentru care te răstignești provine doar din frică și necredința ta în Iubirea, Iertarea și Acceptarea Necondiționată a lui Dumnezeu.

Iisus ne-a arătat că există Iertare și Iubire dincolo de crucea pe care ne țintuim singuri! Învierea este inevitabilă pentru că ești Lumina Luminii ce nu are moarte și nici durere.

Chiar nu are nici un sens să păstrezi în mintea ta gânduri ce nu slujesc binelui. În felul acesta nu faci altceva decât să rămâi pe cruce și să nu-ți dai voie să reînvii. Deșteptarea și iluminarea minții începe atunci când decizi că frica nu există și că judecata nu-și are nici un rost.

Fiecare om pe care-l întâlnești duce aceeași cruce ca și tine, deci ajută-l să și-o dea jos și, împreună, să împrăștiați iubire, iertare, armonie și pace – Cuvântul și Voia lui Dumnezeu pentru toată creația Sa.

Să te dai jos de pe cruce și să crezi în Puterea Divină necesită curaj și viziune că Dumnezeu nu a creat nimic din toate aceste stigmate, iar ce nu a creat Dumnezeu nu există, sunt doar niște iluzii pe care tu te încăpățânezi să le crezi reale.

Dumnezeu nu judecă pe nimeni pentru că știe că nimic din toate astea nu este real, doar lumina din noi există. Trezirea ta este iminentă, dar tu alegi când să faci pasul spre deșteptare. Voința ta e tot ce așteaptă Dumnezeu! Restul pașilor îi faci împreună cu El!

Scoate fiecare cui și înlocuiește-l cu Iubire și Iertare! Acesta este singurul mod în care îți arăți ție și lumii întregi că răstignirea nu este calea de mântuire!

Iubirea este Calea, nu atacul și frica!

Cuiele sunt gânduri de frică, ură, judecată, mândrie, dezbinare, durere, critică, neîncredere, întuneric și ofensă. Aruncă-le și pacea îți va invada mintea, viața și corpul!

Hrănește-te doar cu Iubire și vei domni în Raiul ce a fost dintotdeauna aici!

Răstignirea nu este un mod de viață ci este o modalitate prin care te ții departe de tot ce ți-a fost hărăzit.

Caută frumosul și viziunea va apărea!
Nu rămâne sclavul simțurilor tale, armonia este dincolo de ele!

Când renunți la cuie, găsești toate ustensilele necesare pentru a trăi doar la nivelul luminii!

Aruncă ciocanul și apucă Iubirea și Iertarea în mâini!

~Gloria in Excelsis Deo!~

Photo source.

Lasa un raspuns/comentariu