Judecata de Apoi

RO: În articolul de joi îți scriam că gândurile de frică întotdeauna produc judecată, răstignire, furie și mai ales izolare – izolare de Iubire, Lumină și Bucurie – izolare de propriul sine!

Dacă nu l-ai citit încă, te invit să-l parcurgi pentru că este un subiect spiritual actual:
Rastignirea cea de toate zilele!

Dacă judecata/răstignirea este o izolare, o carceră, pedeapsă, cum crezi tu că Dumnezeu ar crea o Judecată de Apoi pentru creația Sa, născută din ceea ce este El – Iubire, Armonie, Lumină, Pace, Abundență?

Crezi că Lumina ar putea crea voit o închisoare pentru ea însăși?

Crezi că Iubirea ar porționa tocmai esența vieții?

Crezi că Armonia ar putea crea altceva decât este? Crezi că ai putea crea ceva din ce nu ai? Ai putea crea ceva din lipsă? Pentru că frica, judecata, răstignirea este fix lipsa Iubirii, Păcii, Iertării.

Judecata este este lipsa esenței.

Cum crezi că ar putea Esența crea ceva ce ar însemna lipsa ei?

Dumnezeu nu a creat nimic din ce nu e, iar gândurile de lipsă sunt gânduri iluzorii, ele nu există și nu vor exista niciodată pentru că divinitatea creează din ce este, nu din ce nu este!

Deci… boala, moartea, răstignirea, judecata de apoi sunt doar gânduri iluzorii ce te țin captiv în lipsă și frică, la un singur Gând distanța de ceea ce există cu adevărat: Iubirea!

Nu am spus niciodată și nici nu voi spune că dețin adevărul, însă Dumnezeu nu este frică și sunt absolut sigură că Iubirea nu pedepsește sau răstignește! Doar un gând ce nu conține Iubire ar putea să proiecteze astfel de fantasme. Și adu-ți aminte că Iubirea a creat totul desăvârșit, complet, perfect și ce nu conține iubire nu există. Și dacă în exteriorul tău vezi astfel de lucruri, este pentru că în mintea ta se află un gând pe care-l întreții. Și cum poți întreține frica dacă nu prin frică? Dar judecata? Dar necredința? Dar ofensa, ura, întuneric?

Judecata de apoi nu există, dragul meu!

Crede, doar, că are sens și te vei ține departe de Lumină și Iubire, amânând deșteptarea minții! Dacă te ții departe de Iubire, te condamni singur la o lume fără sens, armonie, bucurie și pace.

Dacă tu crezi că există o judecată de apoi, păi atunci cum arată acest Dumnezeu al tău? Ce Iubire absolută ar pedepsi? Are sens? Cu siguranță nu!

Dar, probabil, mai există un gând în mintea ta pe care-l hrănești clipă de clipă:
“există oameni buni și răi.”

Nuuuuu, dragul meu!

Credința de mai sus este o judecată și adu-ți aminte că judecata nu există, deci nici această opoziție!

Adevărul, Iubirea, Armonia, Pacea, Bucuria nu au un opus! Celelalte forme sunt doar lipsa acestora. Iar ceva ce lipsește nu există; nu te mai încăpățâna să crezi că tristețea, războiul, minciuna, ura și greșeala au un sens.

În momentul în care vei renunța la toate aceste gânduri, care este de fapt unul singur cu mii de capete – gândul de frică, atunci iubirea se va revela de la Sine și lipsa își va pierde sensul pe care niciodată nu l-a avut!

Să judeci înseamnă să vezi lipsa, nu abundența, iar Dumnezeu nu ar putea vedea niciodată lipsa pentru că El a creat opera Sa completă, adică după chipul și asemănarea Sa –  Lumină, Iubire și Pace.

Judecata de Apoi este un gând de frică și condamnare ce-ți obstrucționează viziunea!

Nu ai cum să-L vezi pe Dumnezeu și pe tine ca fiind Iubire pură când crezi că judecata are vreun sens, că frica și ura scot în evidență esența creației lui Dumnezeu!

Iluminarea, deșteptarea minții depind de renunțarea la acest gând, această credință într-un Dumnezeu al fricii, răstignirii și haosului.

Iluminarea curge de la sine atunci când scoți în evidență adevărul, adică lumina din toți și toate!

Judecata vieții tale nu există, însă bagajul cu care mergi mai departe există și doar tu știi ce cari în el și dacă-ți va aduce luminare sau haos!

Aici nu este vorba despre condamnare, ci despre responsabilitate, asumare și acțiune!

Conștientizează gândurile de frică și renunță la ele!

Dumnezeu Te Iubește!

~Gloria in Excelsis Deo!~

Photo Source.

Lasa un raspuns/comentariu