2 ani de “Good things are made to be shared”

La muuuulți ani nouă, dragul meu cititor!

Îți mulțumesc din suflet pentru că timp de 2 ani de zile mi-ai citit gândurile, conștientizările și dezvăluirile cele mai intime despre evoluția spirituală și personală.

Dacă ești alături de mine de la bun început, îți poți da seama că dinamica site-ului s-a schimbat, iar pe viitor se va schimba și mai mult ajungând la forma sa finală, așa că stai aproape, am multe surprize pentru tine!

Olimpia Brânzoiu este și va rămâne despre evoluție spirituală și personală până dincolo de efemerul zilelor noastre!

Lucrez la un caiet de exerciții – jurnal de dezvoltare personală și spirituală, iar cât de curând încep să demarez și proiectul cel mare și anume să pun toate aceste gânduri ceva mai detaliate într-o carte.

După cum știi, în offline țin sesiuni de Coaching Spiritual și Dezvoltare Personală, așa că dacă ai nevoie de ajutor asistat, brațele și inima mea sunt larg deschise pentru tine.

Ce au însemnat acești 2 ani de blogging spiritual?!

În primul rând, multă muncă și determinare pentru ca intenția site-ului să devină posibilă și anume să inspir cel puțin o minte prin aceste gânduri despre ce nu se vorbește cu atât de mult interes – despre Dumnezeu!

Fără munca cu mine din fiecare zi și dorința cu care m-am născut – să ajung la esență – articolele scrise nu ar fi conținut atâta inspirație!

Acest timp care mi-a fost oferit spre a-l fructifica a fost cel mai luminat de până acum. Tot ce am plantat în el a prins rădăcini, iar astăzi roadele încep să apară. De abia de acum încolo gândurile mele capătă și mai multă claritate, iar experiența începe să contureze mult mai ușor forma.

Astăzi știu despre ce este viața mea și viitorul zilelor mele pământene, iar acest gând luminat este cea mai mare împlinire – L-am căutat pe Dumnezeu pentru a-L oferi și celor ce au mare nevoie de el, adică tuturor!

Mă simt binecuvântată că în mintea mea se face lumină și că-ți ofer această lumină și ție prin intermediul ședințelor individuale, discuțiilor libere sau articolelor de pe acest site.

Te încurajez și chiar susțin să faci totul doar și pentru Iubire. Fii dispus să oferi necondiționat și plin de bucurie și situația financiară va reflecta asta mai devreme sau mai târziu. Abundența este o stare de a fi și nicidecum o moștenire materială și reprezintă dreptul tuturor fiilor lui Dumnezeu.

Oferă din Ce Ești nu pentru beneficiile fizice, ci pentru a reflecta Lumina Cerului pe pământ!

Sunt fericită, împlinită, iubită, apreciată și binecuvântată, iar prin intermediul acestui site am putut să ofer și oamenilor dispuși să primească din viziunea gândurilor luminate! Nu sunt doar gândurile mele, sunt gândurile tuturor celor dispuși să se uite în interiorul lor și să-și dorească trezirea mentală și acceptarea identității de spirit și nu trup!

Mulțumesc din suflet că ai împărtășit acest gânduri cu mine!

Dacă pe tine aceste articole te-au inspirat, te invit să le distribui, pentru a dărui mai departe din ceea ce ai primit!

Mulțumesc din suflet și echipei mele, fără ei forma mesajelor nu ar fi ajuns la fel de armonioase la tine!

Mulțumesc din suflet și soțului meu, care este cititorul numărul unu al acestui site!

Mulțumesc din suflet tuturor celor care sunt acolo pentru mine, inspirându-mă și susținându-mă necondiționat!

Vă Iubesc! 

Te Iubesc!

La Mulți Ani nouă!

Photo Source.

 

Lasa un raspuns/comentariu