Deschiderea Mintii – Calea catre Evolutie

Îți vorbeam data trecută de acel Prim pas spre Transformare și, după ce ți-am împărtășit ce înseamnă acest pas, mi-am amintit de observația mea și a soțului meu cu privire la deschiderea oamenilor spre dezvoltarea spirituală sau, mai bine zis, trezirea mentală.

Se întâmplă că de fiecare dată când fac cunoștință cu oameni noi, mai devreme sau mai târziu ajungem să vorbim despre transformarea sinelui în Sine. De fiecare dată când partenerul meu de discuție află cu ce mă ocup, este imposibil să nu pornim câteva discuții în acea direcție. Astfel că am ajuns să observ, inclusiv la clienții mei, că pe măsura  ce o persoană este mai dornică de cunoașterea acestor lucruri, cu atât viața ei se luminează mai devreme.

În plus, în discuțiile libere, pot vorbi despre ceva sau nu în funcție de ușa cu care sunt primită – dacă este larg deschisă, atunci conștientizările și informația curge liberă și într-un mod armonios; dacă este închisă – fluxul se întrerupe, iar eu de cele mai multe ori nu pot vorbi, pur și simplu îmi găsesc greu cuvintele sau deloc. De aceea meritul este 100% al ascultătorului pentru că a știut să primească, să golească paharul, să deschidă ușa și să se bucure de cele împărtășite cu el.

Această ușă de care vorbesc o simt, în general, indiferent de domeniul de expertiză sau subiectul discutat;fie ești deschis să primești și să dai, fie nu, preferi să-ți păstrezi propriile convingeri din teama de a realiza ce hrănești cu energie, viață clipă de clipă.

Și am întâlnit oameni cu tot felul de “uși” și bineînțeles că toți avem momente când ne deschidem sau închidem în fața abundenței, adevărului și iubirii. Deschiderea noastră în fața binecuvântării este o acțiune ce se poate învăța atâta timp cât ești dispus să lași orgoliul la o parte împreună cu toate poziționările și apărările sale.

Regresul, stagnarea, moartea provin fix din această decizie a noastră – de a ne deschide sau nu în fața vieții și celorlalți.

Așa cum o rană fizică are nevoie de aer pentru a se cicatriza, așa și transformarea noastră începe atunci când permitem luminii să intre în interior spulberând fantomele pe care dorim să le credem reale.

Deschide ușa minții tale și fii deschis precum un copil, dornic de a cunoaște Adevărul și a face orice pentru a-L recunoaște.

Deschide-te pentru a putea înlătura toți demonii pe care îi hrănești.

Deschide-te pentru a putea recunoaște ceea ce cunoști deja!

Deschide-te pentru a primi și dărui din ceea ce Ești, deții!

Deschide-te pentru a îmbrățișa Iubirea și Bucuria!

Deschide-te pentru a te Regăsi!

Deschide-te pentru a te Trezi!

Nu poți face primul pas spre Transformare dacă nu ești pregătit să te deschizi în fața noului, Iubirii și abundenței.

Deschiderea nu este singurul pas ce trebuie parcurs, ci este mai degrabă parte din bunăvoință – fără a dori de bună voie să primești, fluxul nu poate fi perceput, Dumnezeu auzit și transformarea de realizat.

A primi presupune a goli paharul pentru ca alte gânduri să-l poată umple.

Deci înainte a primi este de la sine înțeles că ești dispus să renunți la credințele anterioare. Ești sincer că poate există ceva ce nu cunoști și asta înseamnă smerenie.

Deci.. a deschide ușa reprezintă vulnerabilitate și smerenie și este un prim moment în care ego-ul tău nu are forța de a te supune.

Ferice de cel care este dispus să primească și să facă un prim pas spre Trezire!

Ferice de cel care se vulnerabilizează, obținând astfel puterea!

Ferice de cel care smerit primește cunoașterea, redobândindu-și astfel identitatea!

Fii dispus să primești pentru a te putea transforma!

Deschide ușa!

Golește paharul!

~Gloria in Excelsis Deo!~

Photo Source.

Lasa un raspuns/comentariu