Ce este si ce implica Transformarea

Acest site, dar și munca din spatele acestuia, s-a născut din dorința de transformare, adică conștientizarea a Ce și Cine suntem, ce reprezintă de fapt iluminarea minții. De aceea, articolele și ședințele de coaching spiritual promovează și susțin redeșteptarea, evoluția și transformarea sinelui în Sine.

Gândurile, ideile și sentimentele cuprinse în aceste articole susțin autenticitatea și transformarea vieții tale! Această inspirație se revarsă pentru a te susține să te trezești și bucuri de moștenirea divină.

Ultima ideea pe care ți-am propus-o spre meditație și introspecție a fost: “Ignoranța sau Decizia de Regres”, adică ce ne ține pe loc, închistați și limitați de a nu ne conștientiza identitatea.

Bun.. deci..

Transformarea este procesul prin care ne deșteptăm și devenim ceea ce am fost dintotdeauna – adică Lumină, Bucurie, Iubire și Pace.

Cum demarăm această transformare?

Prin deschiderea minții, adică conștientizarea vieții și a propriei identități printr-o altă viziune decât percepția actuală. Începem să ne transformăm atunci când suntem dispuși să aducem la suprafață, lumină toate credințele și sentimentele noastre despre tot ce ne înconjoară. Transformarea începe cu anumiți pași, dar și stagnarea se păstrează prin anumiți pași.

Altfel spus, zi de zi facem anumiți pași. Fie mergem ascendent, fie rămânem pe loc într-o lume a iluziei.

Trăim viața aceasta pentru a face pași în acea direcție. Doar pentru asta suntem aici – să ne revendicăm Identitatea și să ne îndeplinim rolul, acela de a oferi lumina și iubirea cerului prin diverse forme fizice. Dar nu forma contează, ci intenția care manifestă forma.

Tot acest proces doresc să-l împărtășesc cu tine, pentru că este de datoria noastră să conștientizăm adevărul și să ne bucurăm cu adevărat de viață.

Ca să pornim acest proces de transformare, adică ca balonul să poată atingă culmile cerului, este necesar să renunțăm la “greutățile” care ne țin pe loc. “Balonul” este deja cerul însă el se crede hăul, lumea fizică, efemerul. Renunțând la greutăți el descoperă, conștientizează că toate acestea nu există și că el este menit să zboare, făcând parte din Entuziasmul Însăși.

Deci… pentru a zbura, este necesar să aruncăm ceea ce ne ține pe loc.
Să ne golim de gânduri distructive!

În prima etapă vom considera toate aceste impedimente ca fiind exterioare, însă exteriorul este extinderea interiorului, adică toate limitele și greutățile resimțite sunt doar ale noastre și este responsabilitatea noastră să ni le asumăm și să le preschimbăm în aripi de zbor.

Încărcătura, presiunea ce ne ține captivi în iluzie este un cumul de sentiment și emoții născute din lipsa iubirii interioare.

Această lipsă este tot responsabilitatea noastră pentru că în orice clipă alegem ce facem – fie adăugăm iubire, fie ne privăm de ea prin gânduri și sentimente de: rușine, apatie, vinovăție, suferință, dependență, obsesie, frică, avariție, mânie, mândrie, neîncredere, ură, ofensă, dezbinare, disperare, tristețe și întuneric. Toate acestea sunt greutăți care nu ne permit să vedem frumusețea și armonia creației divine. Toate acestea ne țin captivi în întuneric și ne limitează puterea de a ridica balonul deasupra norilor.

Nu poți nega Soarele doar pentru că tu percepi norii ca fiind singura realitate existentă!

Nu poți nega Armonia doar pentru că tu percepi haos în jurul tău!

Nu poți nega Iubirea doar pentru că tu nu-ți dai voie să o simți!

Nu poți nega Bucuria doar pentru că alegi să fii trist!

Nu poți nega Adevărul doar pentru că preferi să te minți în continuare.

Nu Te poți nega la nesfârșit doar pentru că preferi să-ți faci o altă identitate.

Tu Ești și Vei fi ceea ce ai fost dintotdeauna- Extensia Divinității!

Dacă alegi să manifești acest adevăr, te vei trezi și vei revedea ceea ce era evident înainte să adormi.

Transformarea presupune să renunți la tot ce crezi în acest moment!

Transformarea începe cu decizia ta de a descoperi adevărata lume- lumea vieții, nu a morții!

Transformarea este procesul prin care tu renunți la toate sentimentele și gândurile grele( rușine, apatie, vinovăție, suferință, dependență, obsesie, frică, avariție, mânie, mândrie, neîncredere, ură, ofensă, dezbinare, disperare, tristețe și întuneric) pentru a conștientiza că culmile cerului sunt moștenirea ta!

Te-ai născut din Lumină pentru a lumina!

Te-ai născut din zbor pentru a zbura!

Te-ai născut din Iubire pentru a Iubi fiecare făptură, extensie a Lui Dumnezeu!

Renunță la toate acele greutăți. Este responsabilitatea ta ceea ce trăiești, simți, gândești!

Deci… ce alegi?

Să dormi în continuare torturându-te într-o lume care nu există
sau
să pășești în Iubire și Adevăr?!

~Gloria in Excelsis Deo!~

Photo Source: 1, 2.

Lasa un raspuns/comentariu