O minte neiertatoare..

Îți spuneam într-un articol precedent că pentru a te transforma este necesar să renunți la tot ce te ține pe loc și să IERȚI!

Da, să ierți!

Iertarea nu înseamnă să uiți, sau să treci cu vederea, ci înseamnă să-ți asumi responsabilitatea pentru propriile gânduri, sentimente și credințe pe care le hrănești!

Iertarea nu se produce între o victimă și un călău, ci între o minte ce-și asumă toate gândurile creatoare și o altă minte.

Iertarea păcatelor se referă de fapt la dezlegarea iluziilor, ideilor false și îndreptarea vederii spre adevăr.

Pare greu să iertăm, pentru că de fapt nu ne dorim să ne acceptăm puterea creatoare a gândurilor, cuvintelor, sentimentelor și credințelor noastre.

Ne este greu să iertăm pentru că nu vrem să ne acceptăm responsabilitatea faptelor noastre. Este mult mai ușor să dăm vina pe cineva( exterior), decât să acceptăm că nimeni nu are putere asupra noastră, pentru că exteriorul este proiecția interiorului.

Suntem în sala de cinema și vezi un film pe acea pânză imensă, numită uneori realitatea fizică. Filmul nu se desfășoară în fața ta, ci în spatele benzii. Tu privești doar o proiecție, filmul se află în interior. Tu ești regizorul și tot tu ești cel care se luptă, învinovățește, persecută de unul singur. Dar această decizie îți aparține- poți juca acest rol de victimă, erou, justițiar, rebel sau poți să-ți accepți unica identitate, cea de extensie a divinității.

Divinitatea s-a extins prin noi pentru a aduce
lumina, iubirea și bucuria cerului pe pământ!

Iertarea este Cheia Fericirii, pentru că ea este pasul prin care renunți la iluzii și cauți adevărul!

Iertarea este calea prin care accepți că ești lumină și ai fost creat să luminezi locul în care ai fost trimis!

Dacă iertarea înseamnă fericire, atunci rezistența la iertare este de la sine înțeles că-ți va aduce nefericire, haos și suferință, pentru că o minte neiertătoare se scufundă în negativitate.

O minte neiertătoare emite judecăți, idei false, iluzii și nu pune niciodată la îndoială această intenție a sa spre distrugere.

O minte neiertătoare este o minte falsă, o minte ce se pedepsește, o minte ce nu vede lumina zorilor ci este scufundată într-un somn adânc al groazei, durerii și suferinței.

O minte neiertătoare este o minte ce se încătușează, limitează, mutilează.

O minte neiertătoare nu-și asumă responsabilitatea gândurilor și manifestării acestora.

O minte neiertătoare se adâncește în iluzie cu fiecare gând de rușine, vinovăție, frică, ură, furie, mândrie, aroganță, disperare, durere și învinuire.

O minte neiertătoare apără prin mândrie și forță sistemul de credințe false. Apără întunericul neaducându-l la suprafață.

O minte neiertătoare protejează proiecția, ținând rațiunea departe.

O minte neiertătoare este o minte singură, tristă, izolată, depresivă.

O minte neiertătoare este o minte ce și-a pierdut bucuria de a trăi.

O minte neiertătoare este o minte a sărăciei și dezastrului.

O minte neiertătoare este o minte captivă în fantasme.

O minte neiertătoare distorsionează adevărul, încercând să zdrobească realitatea fără să îi pese de orice ar părea să îi contrazică punctul de vedere.

Cel ce vrea să ierte trebuie să învețe să primească Adevărul exact așa cum este.

Primind adevărul, pacea minții este inevitabilă pentru că această stare interioară vine dintr-o minte iertătoare, dispusă să renunțe la iluzii, dispusă să-și accepte puterea creatoare și responsabilitatea a ceea ce crează sau proiectează, dispusă să-și accepte identitatea de Fiu al lui Dumnezeu, extensie a divinității!

Pacea Minții vine din:

Acceptare
Nejustificare
C
uraj
Încredere
Deschidere
Viziune
Renunțare
Asumare
Autenticitate
Iubire
Bucurie
Înțelepciune
Rațiune
Credință

..Iertare

Am scris mai multe articole despre Iertare și probabil voi mai scrie pentru a-ți aduce la cunoștință toate conștientizările mele despre această unealtă fizică de transformare!

Sunt și eu în același proces de evoluție ca și tine și știu că Iertarea poate părea uneori un subiect greu de digerat, însă dă-ți voie să o privești și cu alți ochi! Ea este cea mai utilă metodă, ustensilă de a decoji iluziile, ajungând la adevăr!

~Gloria in Excelsis Deo!~

One comment on “O minte neiertatoare..

Lasa un raspuns/comentariu