Traiesc intr-o lume Roz!

Dragul meu cititor,

Dacă nu ți-ai dat seama până acum, am să-ți fac o declarație intimă: “Trăiesc în lumea mea roz și țin ședințe de consiliere pentru acei oameni care doresc să se bucure de aceeași viziune!”

Îți dai seama că există și această profesie? Coach-ul lumii Roz!

Cum a ajuns această lume, poate ai să spui, dar poate nu observi că ne îndreptăm spre Bucurie, lăsând tristețea și amărăciunea în urmă! Acesta ar trebui să fie un moment de bucurie, pentru că lumea renunță la falsitate și negativitate!

Oricum, ți-ai dat seama de asta până acum,  pentru că mereu îți vorbesc de Bucurie, Iubire, Pace, Răbdare, Acceptare, Smerenie, Bunăvoință, Curaj și Pasiune.

Însă dă-mi voie să-ți spun că și tu poți alege în ce “lume” dorești să-ți investești energia. Ești liber să decorezi această lume fix așa cum îți dorești. Ai o paletă întreagă de gânduri, cuvinte, sentimente și credințe la dispoziție, iar Ce Ești dă culoarea vieții tale!

Lumea tuturor poate fi roz, dar din nefericire sunt și oameni care aleg să o picteze în tonuri de gri și negru, chiar dacă acest areal nu este unul propice vieții.

Sunt oameni care pur și simplu nu vor, pentru că aici este vorba doar despre Voință și Intenție, să aleagă alt scenariu de viață!

Dragii mei, viața este așa cum alegi să o trăiești!

Iar eu aleg să o trăiesc Roz!

Și sunt mulți oameni pe această planetă care trăiesc tot într-o lume Roz: acea lume a Iubirii, Adevărului, Zâmbetelor de Bucuriei și Păcii interioare!

Dacă lumea ta e mult prea sumbră, întreabă-mă cum am reușit să aduc culoarea în viața mea! Și eu am trăit o perioadă în dezamăgire, suferință, frică, îngrijorare, mândrie și frustrare, însă astăzi mă aflu pe drumul spre Autenticitate!

Cei ce trăiesc în lumea lor Roz au avut Curaj și au căutat cu determinare adevărata față a Creației! Pentru că undeva în adâncul sufletului lor au știut că Cel ce îi Iubește Necondiționat n-ar avea cum să ne ofere suferință și durere. Și da, așa și este- Dumnezeu ne oferă clipă de clipă doar Iubire și Pace, adică o lume Roz, iar noi alegem dacă ne bucurăm de acest dar sau nu.

Și partea și mai amuzantă este că la ședințele de consiliere tot o lume Roz am ca destinație finală împreună cu coechipierii mei.

Deci, acum știi – cu asta mă ocup și aici trăiesc – într-o lume Roz!

Daaaa, în acea lume în care adultul posomorât, supărat și furios nu există! Dar știi cine, totuși, se află la cârmă? Adevăratul tău Sine! Acea versiune care a depășit negativitatea prin curaj și a ajuns în lumină, bunăvoință, compasiune, iertare și iubire!

Această lume Roz este o viață dedicată valorilor, sincerității, adevărului și credinței! Dacă nu dorești să te închini adevărului și dorești să trăiești în acea lume plină de minciună, iluzie, frică, mândrie și singurătate, este alegerea ta și doar a ta! Ești responsabil de alegerile tale și mai ales de voința pe care o investești într-un ego.

Te aștept cu brațele deschise la poarta lumii Roz, dar este responsabilitatea ta să te deplasezi până acolo. Îți respect decizia de a rămâne într-o lume fără sens, dar nu îți voi ceda puterea vieții mele pentru a-ți face ție pe plac. Doar Voia lui Dumnezeu o voi urma, alte voi nu mai fac parte din viața mea.

Acum că ai aflat că norii mei sunt roz, picăturile sunt colorate, văd unicorni, spiriduși și zâne, mă poți nega sau mă poți întreba cum este viața aici! Dar cu siguranță îți este teamă să descoperi că acolo unde domnește judecata, soarele nu apare pe cerul colorat, pe când în lumea Roz poți desena chiar tu soarele!

Știi ce te deranjează?!

Curajul oamenilor care pot trăi viața altfel!

Dar dragul meu, curajul este o decizie personală, iar viața Roz, adică Raiul pe pământ chiar există! Îl poți nega, așa cum îi negi pe toți aceia care locuiesc în el, dar existența adevărată nu va dispărea dacă tu nu o accepți. Rând pe rând ne vom trezi cu toții și vom realiza că acea lumea a seriozității, materialismului și falsității nu există – este doar o închisoare pe care tu ai creat-o pentru a nu te bucura de norii roz de vată pe băț!

De ce să perpetuăm minciuna și suferința, când putem planta semințe de fericire?

Culegem ce semănăm atât ca indivizi, cât și ca societate, familie!

Eu aleg să plantez semințe roz ca viața aceea colorată și plină de sens să fie accesibilă cât mai multor oameni!

Tu ce semințe plantezi!?!

Tu ce lume alegi să trăiești?!

Acesta este ultimul articol din acest spațiu virtual, plec în vacanță cu soțul meu, băiatul nostru Rocky (un bulldog francez), multe colace și soarele în suflet și-n minte! Când mă întorc, îți pregătesc o surpriză minunată cu multe planuri de viitor. Este vorba despre o școală – cea în care mi-a plăcut la nebunie să mă înscriu și să fac totodată parte din cadrul didactic!

Nu-ți spun mai multe, ca să nu-ți stric surpriza, în acest moment oameni frumoși lucrează la ea!

În curând îți voi prezenta noul loc virtual în care ne vom da întâlnire de acum încolo!

Fugită de la birou.. în aceeași Lume Roz!

~Gloria in Excelsis Deo!~

 

Lasa un raspuns/comentariu