Hai la Webstock 2018

Cel mai mare eveniment de social media din Romania, Webstock, se află anul acesta la cea de-a 10 ediție; de aceea îți garantez că va fi un eveniment memorabil, pe care nu trebuie să-l ratezi.

Pe 5 octombrie toți cei care sunt o voce în mediul online își vor da întâlnire la JW Mariott Bucharest Grand Hotel, pentru o nouă ediție Webstock, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone.


Gata vacanța, înapoi la job, mai ales că multe proiecte și evenimente frumoase se vor derula în această perioadă!

Știi deja că îți pregătesc un nou loc de întâlnire în mediul online, la care lucrez cu multă pasiune și inspirație, iar până când te voi invita în noua casă, îți propun un eveniment pe care l-am descoperit anul trecut și la care voi participa cu interes și anul acesta.

De ce să participi la această întâlnire a minților din online?

Pentru a descoperi cum să devii o voce puternică, inspirându-i pe cei din jur, realizând multe campanii, proiecte și acțiuni durabile și pline de esență pentru umanitate.

În zilele noastre, întâlnirile au loc mai întâi în mediul online și apoi în cel fizic, de aceea este important ca ideile, gândurile și sentimentele tale să aibă o formă autentică și actuală, așa că pune-te la curent cu noile tendințe din acest mediu virtual.

Structura Evenimentului:

Acest eveniment de o zi include Conferințele Webstock și Premiile Webstock.

  • Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.
  • Premiile Webstock oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în Romania în ultimul an.

La categoria “Best Social Good Campaigns” este nominalizat un proiect plin de suflet, la care am luat parte cu drag în mediul online și astfel am putut da o mână de ajutor copiilor cu posibilități materiale limitate: Amintiri din copilarie – Primul VLOG 100% Caritabil din Romania, al lui Robert Diaconeasa aka DaddyCool.

Mi-aș dori din suflet să câștige locul 1 această inițiativă plină de iubire, pentru că în fond acesta este scopul mediului online, ca și cel al mediului fizic, să-i inspirăm pe ceilalți, ca împreună să facem această lume Raiul pe pământ!

Evenimentul se adresează în special bloggerilor și vloggerilor, influencerilor din zona de online, tuturor celor ce lucrează în digital sau social media, dar și specialiștilor în comunicare sau PR.

Anul trecut am participat la prima ediție și țin să-ți precizez că am urmărit câteva speech-uri geniale, care m-au inspirat și motivat să-mi continui activitatea în mediul online, de aceea îți garantez că vei pleca cu cel puțin o idee briliantă de la acest eveniment!

Eu voi fi acolo, deschisă să primesc gândurile creative ale celor mai renumite minți din mediul online de anul acesta!

Investește în viziunea ta!

#webstockro

Mulțumesc!

Lasa un raspuns/comentariu