Consiliere dezvoltare personala

 

dsc_4039

Îți dorești să crești, să aduci mai multă culoare, lumină, creativitate, sănătate, fericire, sens, iubire în viața ta?

Dacă ai nevoie și de o mână de ajutor în toată această călătorie, atunci aptitudinile mele de ghid spiritual și personal, dobândite de-a lungul timpului, îți vor fi de un real folos.

Din martie 2016 sunt Consilier pentru dezvoltare personală, acreditat CNFPA, lucrând zi de zi cu pasiune și iubire la ascensiunea mea, a familiei mele și a oamenilor care-mi solicită ajutorul.

Eu văd și practic consilierea ca pe o muncă în echipă, dezvoltând un proiect amplu de viață împreună cu clientul meu. Creșterea personală și spirituală înseamnă practică, conștientizare, creativitate, prezență, curaj, determinare, pasiune, bucurie, iluminarea minții și expansiunea spiritului.

Fie că-ți dorești întâlniri regulate sau sporadice, dezvoltarea se practică zi de zi prin exerciții, meditație, vizualizări, afirmații și nu doar în timpul întâlnirilor noastre.

Dezvoltarea înseamnă viață și se face pentru totdeauna. Nu te amăgi să crezi că te vei dezvolta doar dacă citești toată biblioteca universului, pentru că măiestria se atinge prin practică conștientă și îndelungată.

Recomand aprofundarea cunoștințelor prin lectură și chiar am devenit o iubitoare de cărți, însă ai nevoie să aplici activ ceea ce descoperi în operele citite, pentru a crește.

Îți pun la îndemână spațiul primitor și sigur din bulevardul Coposu nr. 7, unde timp de 90 de minute vom lucra împreună la evoluția ta și la situațiile în care ai nevoie de susținere, obiectivitate și ajutor.  

Fie că.. Treci printr-un divorț, examen, ești în căutarea unui loc de muncă, partener de viață, îți dorești îmbunătățirea relațiilor, a vieții tale, a stării tale de vitalitate, fericire, abundență financiară și nu numai sau că îți dorești pur și simplu să-ți lărgești perpectivele de viață, crescându-ți astfel conștiința, îți stau la dispoziție cu toate practicile și cunoștințele mele din metafizică, spiritualitate, fizică cuantică, astrologie, numerologie, simbolistică, mitologie.

Prima întâlnire o fac întotdeauna într-un spațiu public, o cafenea, ceainărie, pentru a ne cunoaște mai bine și stabili dacă putem lucra împreună. Este perfect în regulă să nu fim pe aceeași lungime de undă, împărtășind aceleași valori, credințe, viziuni și te încurajez să găsești persoana potrivită cu care să faci echipă bună în acest demers.   

A lucra cu zâmbetul pe buze și inima larg deschisă facilitează evoluția!

 

Dacă dorești să începi o aventură pentru a crește personal și spiritual și ai
nevoie de empatie, înțelegere, încredere, suport, susţinere şi motivare,
te invit să mă contactezi, pentru a-ţi face o programare!

Iar dacă încă nu știi De ce să te dezvolți personal și spiritual? te invit să citești articolul aferent! 

Te aștept cu brațele deschise!